Productinfo
 
 
   
 
   
  EQuiral® Structuurmix
  Een smakelijke en gezonde beloning voor je paard.
 

EQuiral® Structuurmix is een verfijnde kruidenmuesli, met de kracht van vezelrijke luzernestukjes. EQuiral® Structuurmix is zeer licht verteerbaar en bijzonder smakelijk. Door de vezelrijke samenstelling moet je paard goed kauwen, waardoor een gezonde darmwerking en microflora wordt verkregen. Aan EQuiral® Structuurmix zijn kwalitatief hoogwaardige kruiden toegevoegd. Deze kruiden komen de gezondheid van je paard ten goede.

Wanneer je paard of pony een moeilijke eter is of juist heel schrokkerig eet, is EQuiral® Structuurmix een ideaal krachtvoer. Je kunt in die gevallen EQuiral® Structuurmix als enig krachtvoer gebruiken of combineren met EQuiral® Sport of Stud.

Met name paarden die niet lekker in hun vel zitten, slecht door de haren komen, paarden die mager blijven of zich loom en sloom voelen hebben veel baat bij de ontslakkende kruiden van de EQuiral® Structuurmix: paarden kikkeren ervan op. Je herkent EQuiral® Structuurmix aan zijn kenmerkende kruidengeur.Kortom: EQuiral® Structuurmix is een smakelijke en gezonde beloning voor je paard. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor moeilijke eters en paarden die de neiging hebben te snel te eten en paarden die niet zo lekker in hun vel zitten. Lees meer hierover...


Het gehele Assortiment van EQuiral® The Originals

EQuiral® Sport
Voor alle sportpaarden
EQuiral® Stud
Voor recreatie- of lichte sportpaarden
EQuiral® Structuurmix
Een smakelijke en gezonde beloning voor je paard.
EQuiral® Qi
Gezondheidsmuesli voor alle paarden

 

   

EQuiral® The Originals: uit respect voor je paard
 
     
 Copyright EQuiral | Ontwerp : Formatik Designlab | Database : Netlab