Productinfo
 
 
   
 
   
  EQuiral® Sport
  Voor sportpaarden
 

EQuiral® Sport is ideaal voor paarden en pony’s die regelmatig intensieve prestaties moeten leveren. De uitgebalanceerde verhouding tussen de grondstoffen in EQuiral® Sport is speciaal gebaseerd op de lichaamsfuncties van het sportpaard. In de samenstelling tref je een bepaalde verhouding van haver, gerst, tarwe, maïs, lijnzaad en zongedroogde luzerne aan. Zo zit er bijvoorbeeld wat meer haver en wat minder luzerne in.

De energie die in EQuiral® Sport zit wordt voornamelijk verteerd in de dunne darm en komt daardoor snel vrij voor het paard. Dat is een voordeel als het om sportpaarden gaat. Zij hebben behoefte aan veel snel beschikbare koolhydratenenergie.

EQuiral® Sport is een smakelijk voer, dat de dieren in staat stelt snel te herstellen na de geleverde inspanning. De kwalitatief hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde kruiden die aan EQuiral® Sport worden toegevoegd, zijn speciaal voor het leveren van topprestaties samengesteld. De kruiden werken ontslakkend, oftewel zuiverend op het paardenlichaam. Met name paarden die niet lekker in hun vel zitten, slecht door de haren komen, paarden die mager blijven of zich loom en sloom voelen hebben veel baat bij deze ontslakkende kruiden. Paarden kikkeren ervan op. “Paarden blaken van energie en blijven toch nuchter”, is een veelgehoorde opmerking van gebruikers. EQuiral® Sport geeft je paard of pony de oerkracht die het nodig heeft om te winnen.Kortom: EQuiral® Sport is voor alle sportpaarden, voor paarden die extra energie nodig hebben en om paarden ‘op te kikkeren’. Lees meer hierover...

Het gehele Assortiment van EQuiral® The Originals

EQuiral® Sport
Voor alle sportpaarden
EQuiral® Stud
Voor recreatie- of lichte sportpaarden
EQuiral® Structuurmix
Een smakelijke en gezonde beloning voor je paard.
EQuiral® Qi
Gezondheidsmuesli voor alle paarden

 

   

EQuiral® The Originals: uit respect voor je paard
 
     
 Copyright EQuiral | Ontwerp : Formatik Designlab | Database : Netlab