Productinfo
 
 
   
 
   
  EQuiral® The Originals: uit respect voor je paard
  EQuiral® The Originals: voor een lang en gezond paardenleven...
 

Veelzijdigheid in de kruidenwei
In vroeger tijden kregen paarden en pony’s bij het grazen in de wei vanzelf allerhande kruiden binnen. De weideflora was van nature veel gevarieerder dan nu het geval is (de grasmengsels van tegenwoordig zijn vooral gericht op de melkproductie van koeien). De paarden moesten goed kauwen op het vezelrijke gras en de verhoutte stengels. Bovendien verrijkten de verse kruiden de voeding, waardoor de paarden vanzelf alle benodigde voedingsstoffen binnenkregen.
Voor de spijsvertering en het gebit van je paard is goed kauwen nog steeds heel belangrijk. Wil je je paard op een gezonde manier verzorgen, dan is smakelijke en gevarieerde voeding belangrijk. Ook de relatie die je met je paard weet op te bouwen is van groot belang voor de mate waarin je paard gezond en gelukkig oud kan worden.


Het belang van complete en zuivere voeding
Het is daarom principieel om te kiezen voor natuurzuivere voeding. EQuiral® ontwikkelde een 100% puur natuurlijk paardenvoer op basis van granen, zongedroogde luzerne en zorgvuldig geselecteerde kruiden: EQuiral® The Originals (is de nieuwe naam voor het welbekende EQuiral® uit het verleden). Het is een hoogwaardig en compleet voer, dat geen restproducten bevat. Alle benodigde voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en sporenelementen zijn in de juiste verhoudingen aanwezig. Daarbij is het licht verteerbaar, eiwitarm en lekker. De kruiden in EQuiral® The Originals stimuleren een efficiënte vertering, werken bloedzuiverend, ontslakkend en vitaliseren darmen, spieren en huid. EQuiral® heeft met haar natuurzuivere paardenvoeders de oude kruidenwei weer in eer hersteld.

Voor onze paarden willen we alleen het allerbeste
We willen allemaal paarden die blaken van gezondheid en energie, met een soepele huid en glanzend haar. Mooie paarden die los door het lijf zijn en met droog beenwerk. De natuurlijke samenstelling van EQuiral® The Originals heeft respect voor het hele functioneren van je trouwe viervoeter. Je paard is in staat om topprestaties te leveren en herstelt opmerkelijk snel na grote inspanningen. Door de verfijnde smaak van granen en kruiden is dit voer ook voor moeilijke eters een aanrader.

Een perfecte balans
De uitgebalanceerde verhouding tussen de natuurzuivere grondstoffen in EQuiral® The Originals is speciaal gebaseerd op de lichaamsfuncties van het paard. In de samenstelling tref je haver, gerst, tarwe, maïs, lijnzaad en zongedroogde luzerne aan. Lees meer hierover…

Het assortiment van EQuiral® The Originals:

EQuiral® Sport
EQuiral® Sport is ideaal voor paarden en pony’s die regelmatig zeer intensieve prestaties moeten leveren. Het is een smakelijk voer, dat de dieren in staat stelt snel te herstellen na de geleverde inspanning. De kwalitatief hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde kruiden die aan EQuiral® Sport worden toegevoegd, zijn speciaal voor het leveren van topprestaties samengesteld. “Paarden blaken van energie en blijven toch nuchter”, is een veelgehoorde opmerking van gebruikers. EQuiral® Sport geeft je paard of pony de oerkracht die het nodig heeft om te winnen. Lees verder…

EQuiral® Stud
EQuiral® Stud is een hoogwaardige, zuivere brok, ideaal voor paarden en pony’s die moeten presteren in de recreatie of lichte sport. De uitgebalanceerde verhouding tussen de natuurzuivere grondstoffen in EQuiral® Stud is speciaal gebaseerd op de lichaamsfuncties van het paard. Dagelijkse verzorging met dit voer verzorgt optimaal en voorziet in een lang en gezond paardenleven. Lees verder…

EQuiral® Structuurmix
EQuiral® Structuurmix is een verfijnde kruidenmuesli, met de kracht van vezelrijke luzernestukjes. Wanneer je paard of pony een moeilijke eter is of juist heel schrokkerig eet, dan kun je EQuiral® Structuurmix als enig krachtvoer gebruiken of combineren met EQuiral® Sport of Stud.
EQuiral® Structuurmix is zeer licht verteerbaar en bijzonder smakelijk. Door de vezelrijke samenstelling moet je paard goed kauwen, waardoor een gezonde darmwerking en microflora wordt verkregen. Je herkent EQuiral® Structuurmix aan zijn kenmerkende kruidengeur. Lees verder…

EQuiral® Qi
EQuiral Qi is een natuurzuivere gezondheidsmuesli, die ontwikkeld is in samenwerking met dierenarts en homeopaat Eric Laarakker. De samenstelling van EQuiral Qi is geïnspireerd door de natuurlijke leefwijze van het paard. Een optimale voeding en verzorging van lichaam en geest zorgt voor een goede gezondheid en levensvreugde. De grondstoffen bestaan o.a. uit het oergraan spelt, luzerne – en wortelstukjes, oliehoudende zaden zoals rode dari en cardium en plantaardige olie. EQuiral Qi is een compleet voer en dekt de totale vitaminen – en mineralen behoefte van uw paard of pony.
Lees verder…

EQuiral® The Originals: uit respect voor je paard

EQuiral® Sport
Voor alle sportpaarden
EQuiral® Stud
Voor recreatie- of lichte sportpaarden
EQuiral® Structuurmix
Een smakelijke en gezonde beloning voor je paard.
EQuiral® Qi
Gezondheidsmuesli voor alle paarden

 

   

EQuiral® The Originals: uit respect voor je paard
 
     
 Copyright EQuiral | Ontwerp : Formatik Designlab | Database : Netlab