Actueel
 
 
   
 
   
  EQuiral® The Originals
  EQuiral ® heeft vanaf 2002 een nieuwe naam gekregen:
EQuiral® The Originals.
 


Reden voor deze naamsverandering was de introductie van de totaal nieuwe voerlijn EQuiral® The Natural Blends. De naamsverandering van EQUIRAL ® naar EQuiral® The Originals houdt niet in dat het product veranderd is. De principiële keuze voor pure granen en zongedroogde luzerne en kruiden als voedingsbron voor het goed laten functioneren van het paard staat nog altijd als hoogste prioriteit voor EQuiral® The Originals. Juist daarom hebben we deze lijn The Originals genoemd. Er wordt immers al jaren gewerkt met een vaste samenstelling van de granen: haver, gerst, tarwe, maïs, lijnzaad en zongedroogde luzerne in de meest zuivere, kwalitatief hoogwaardige vorm. Deze samenstelling staat ook borg voor de verzorging van elk onderdeel van het lichaam van je paard. Het aantal vitaminen en mineralen in het voer is wel verhoogd. Dit zorgt voor een nog betere gezondheid van je paard. EQuiral® The Originals toont op deze wijze respect voor het hele functioneren van je trouwe viervoeter. We willen namelijk allemaal paarden die blaken van gezondheid en energie, met een soepele huid en glanzend haar. Je paard is in staat om topprestaties te leveren en herstelt opmerkelijk snel na grote inspanningen. De kruiden in EQuiral® The Originals stimuleren een efficiënte vertering, werken bloedzuiverend, ontslakkend en vitaliseren darmen, spieren en huid. EQuiral® The Originals is op deze manier uniek in natuurzuiver paardenvoer dat de oerkracht van de oude kruidenweide weer in eer herstelt.

De verbeterde samenstelling van EQuiral® Sport, Stud en Structuurmix
Gedurende het jaar 2002 heeft EQuiral® bij een aantal topruiters een proef gedaan met nieuwe samenstellingen van EQuiral® Stud, Sport en Structuurmix. Reden voor deze proeven was dat EQuiral® haar producten verder wilde optimaliseren aan de hand van vragen uit de praktijk. Gezien de enthousiaste reacties van de klanten die de nieuwe samenstelling hebben uitgeprobeerd hebben we besloten deze aanpassingen door te voeren in alle voeders van EQuiral® The Originals.

Het resultaat van deze aanpassingen:
• (Nog) meer glans op de paarden
• Meer souplesse
• Groter uithoudingsvermogen
• Betere hoefkwaliteit

Naast de unieke eigenschappen als:
• Smakelijkheid
• Droog beenwerk
• Ontslakkende werking van de kruidenWat is er veranderd?
• De brokkwaliteit van EQuiral® Sport en Stud is sterk verbeterd. Door een aangepaste persing wordt er een betere, vaste brok gemaakt.

De nieuwe, aangepaste EQuiral® kern (vitaminen en mineralen).
- Een aantal belangrijke vitamines is sterk verhoogd (o.a. vitamine E en Biotine)
- Een aantal mineralen en sporenelementen is sterk verhoogd (waaronder Mangaan en Koper).

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal voor paarden zeer belangrijke vitaminen en mineralen die verhoogd zijn in de voeders:

  Verhoogd naar   Effect bij het paard
       
Vitamine E 250 mg/kg   -Meer souplesse, een beter uithoudingsvermogen en ondersteuning van het energiemetabolisme.
Selenium 0,5 mg/kg  
IJzer 100 mg/kg  

Margaan

100 mg/kg  
Koper 20 mg/kg  
 
Biotine 250 mcg/kg   -Verbetering van o.a. hoefkwaliteit
 
Totale verhoging van het vitamine B-complex (o.a. B1, B2, B6 en B12)   - Met een luxe sport-vitaminering

Wat is er gelijk gebleven?
• Uiteraard is de unieke vertrouwde samenstelling van haver, gerst, tarwe, maïs, lijnzaad en zongedroogde luzerne onveranderd gebleven.
• Ook de kruiden in EQuiral® Sport en Structuurmix die een efficiënte vertering stimuleren, bloedzuiverend en ontslakkend werken en de darmen, spieren en huid vitaliseren zijn niet veranderd.

   

EQuiral® The Originals: uit respect voor je paard
 
     
 Copyright EQuiral | Ontwerp : Formatik Designlab | Database : Netlab